Pro Duiven voor de inwoners van Duiven, Groessen en Loo
 

Onze missie en acties

Onze drijfveer komt voort uit:

‘Fakkel van het Fortuynisme’   “Zijn haarscherpe visie op de multiculturele samenleving, Europa, bureaucratie, de gezondheidszorg en het onderwijs, is nog altijd zeer actueel. Toch lijkt de gevestigde orde nog maar weinig van Fortuyns waarschuwingen en aanbevelingen te hebben geleerd”

Onze actie

In de raad

Programma

Pro Duiven is er voor een mooi Duiven, een lief Groessen en een fijn Loo. Een korte foto impressie van onze prachtige dorpen.


Met trots presenteer ik, maar ook met veel plezier hier het team waar Pro Duiven de komende 4 jaar weer alles op alles zal gaan zetten om Duiven, Groessen, Loo en de buitengebieden voor alle inwoners een fijne plek zal zijn om te wonen, te werken en te ontspannen.

Van links naar rechts: Barbara Nooijen, Wouter Smit, Gina (met Hope) Meijer, Pieter Meijer, Janny Rutjes, Rico Hartemink en Lonneke Smit. Op de foto ontbreken Marc Hueting i.v.m. werkzaamheden en Joke de weduwe van Anton Reebergen.

Onze fractie

Bestaat thans uit de volgende personen Pieter Meijer fractieassistent, Wouter Smit fractievoorzitter en raadslid, en Rico Hartemink fractieassistent.


Met de laatste vergadering 19 juli 2022 achter de rug, sluiten wij het parlementaire jaar af.

Een bewogen jaar voor Pro Duiven. Met het overlijden van Anton, ons raadslid, en het vertrek van Mathieu die om privé redenen vertrok, waren wij nu echt een 1 mans fractie. Maar met de verkiezingen in zicht hebben wij met de juiste mensen toch weer een mooi team voor elkaar gekregen waar zeker ook de achterban een belangrijke rol in speelt. Wij zijn nog steeds een kleine partij maar laten ons ook altijd horen, ook achter de schermen zijn wij druk om de leefbaarheid in onze dorpen te beschermen en te verbeteren.

Of het nu gaat om het afval, hondenbelasting, hondenpoep, groenonderhoud, 30 km zones of fietspaden, wij zijn er mee bezig. Dit doen we soms alleen maar ook vaak met andere partijen, dit omdat we het samen moeten oplossen.
Nu dan de zomer vakantie, even rust, maar toch…..we gaan door,
Iedereen een heel fijne vakantie thuis of ver weg, blijf gezond en kom veilig weer terug.
Het gehele team van Pro Duiven wenst u een mooie en fijne vakantie, geniet er van.

Ons verkiezingsprogramma 2022-2026


Ons betoog op de voorjaarsnota 2022


Onze Nieuwsbrieven