Pro Duiven voor de inwoners van Duiven, Groessen en Loo
 

Wie zijn wij

Ik Wouter Smit, ben de fractievoorzitter van Pro duiven. Pro Duiven heeft zich als doel gesteld uw belangen en zorgen over uw leefomgeving te vertegenwoordigen in de Duivense politiek. Uw stem is onze stem. Pro Duiven, Groessen en Loo is een onafhankelijke lokale partij zonder fratsen, Eerlijk en Oprecht.

Derhalve is het antwoord op de vraag: 'Wie is Pro Duiven?' alleen te beantwoorden met: 'Dat bent U!' Pro Duiven zet zich in voor Duivense inwoners en ondernemers, ongeacht politieke kleur. Wij zijn een lokale onafhankelijke partij.


Pro Duiven staat voor:

Een veilig Duiven, Groessen en Loo waar het goed wonen is.

Inwoner en Politiek samenbrengen door eerlijkheid en transparantie.

Een proactief jeugdbeleid

Opkomen voor de belangen van ouderen en zwakkeren

Een goed en gezellig vitaal centrum en een welvarend bedrijventerrein

Volledige autonomie van de Gemeente Duiven

Een verantwoord, maar werkbaar afval en milieubeleid

Het welzijn van alle dieren


Pro Duiven, een partij zonder leden omdat elke inwoner van onze dorpen evenveel recht moet hebben om dat naar voren te brengen wat hij of zij wil, iedereen is welkom daar moet je geen lid voor zijn of worden.

Wij strijden voor de belangen van alle inwoners en ondernemers van Duiven, Groessen en Loo. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, man of vrouw of transgender of je hier geboren bent of niet, van wie je houdt of waar je wel of niet in gelooft. Pro Duiven is er voor iedereen. Dus voor jou!